Cele mai importante 3 sfaturi pentru o buna interactiune cu noul nostru catel

/ / Sfaturi

Deoarece este un aspect foarte important in relatia pe care o dezvoltam ulterior cu patrupedul nostru, va oferim cateva sfaturi pentru o buna interactiune cu noul nostru catel.

Pentru inceput, iata un mic sfat de acomodare cu lesa si zgarda pentru cateii care ies pentru prima data din cuib si ajung la noua familie care va avea grija de ei. Este extrem de important sa obisnuim si sa le cream cainilor reflexul de a privi zgarda si lesa ca pe un element pozitiv. Astfel, putem contracara eventualele probleme ce pot sa apara mai tarziu din cauza unei obisnuinte initiale inadecvate.

Apoi, la fel de important este sa obisnuim cainele, inca de la inceput, sa isi recunoasca numele pe care il dam si sa reactioneze rapid atunci cand il aude.

Al treilea sfat pe care vi-l putem da este sa acordati mare atentie cum obisnuiti cainele sa reactioneze la comanda de lauda si comanda de interdictie.

Recapitulam: e important ca zgarda si lesa sa fie privite ca un element pozitiv, cainele sa isi recunoasca si sa reactioneze la numele lui, iar noi sa acordam atentie la cum il obisnuim la comanda de lauda si comanda de interdictie.

Tineti cont de aceste 3 sfaturi si aveti deja posibilitatea de a comunica eficient si de a va face intelesi pentru cainele vostru.